Ads 468x60px

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Εύκολο backup για τα email σου



 'Όλοι χρησιμοποιούμε email και πολλοί χρησιμοποιούμε τουλάχιστον μία από τις Όλου online υπηρεσίες (Yahoo Mail, Gmail, Hotmail κτλ) προκειμένου να βλέπουμε τα μηνύματά μας όπου και αν βρισκόμαστε μέσα από έναν απλό web browser.
 Φυσικά το να χρησιμοποιείς μια υπηρεσία κάποιας εταιρείας με αξιοπιστία είναι καθησυχαστικό αλλά ποτέ δεν ξέρεις πότε οι μηχανές θα σε προδώσουν. Γιατί να μην έχεις λοιπόν έναν εύκολο τρόπο να βρεις παλαιότερα μηνύματα οποιαδήποτε στιγμή, ακόμα και όταν η βασική υπηρεσία email που χρησιμοποιείς είναι -έστω και προσωρινά- εκτός λειτουργίας;
 Κάπου εδώ μπαίνει στη συζήτηση το Dropmyemail.com. Αν θέλεις τη δωρεάν εκδοχή σού δίνει 500 ΜΒ αποθηκευτικού χώρου και μπορείς να καθορίσεις όσες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θέλεις, προκειμένου να έχεις στη διάθεσή σου αντίγραφα ασφαλείας των μηνυμάτων σου. Η υπηρεσία λειτουργεί αρκετά απλά. Στην αρχή εγγράφεσαι (υπάρχει δυνατότητα εγγραφής μέσω Facebook  ή twitter), μετά ορίζεις τις διευθύνσεις email σου για τις οποίες θέλεις να έχεις εφεδρικά αντίγραφα και... τέλος. Κάθε ημέρα το Dropmyemail θα παίρνει ένα νέο αντίγραφο που θα είναι ανά πάσα στιγμή στη διάθεσή σου.
Πηγή:.desy.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου