Ads 468x60px

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Βρείτε δωρεάν εικόνες για τα έργα σας.

Μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις. Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να χρησιμοποιούμε τις εικόνες για να τραβήξουμε την προσοχή και να μεταδώσουμε αποτελεσματικά το μήνυμά μας. Συχνά μας ρωτάτε που μπορείτε να βρείτε δωρεάν εικόνες. Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε μερικές από τις κορυφαίες πηγές μας για να βρείτε δωρεάν εικόνες για τα έργα σας, ώστε να μπορείτε να κάνετε το περιεχόμενό σας να ξεχωρίζει.
1. http://www.24psd.com Δωρεάν PSD & Vectors.
2. http://stock.xchng Μια από τις καλύτερες τοποθεσίες δωρεάν εικόνων.

3. http://search.creativecommons.org Ένας εύκολος τρόπος για να κάνετε αναζήτηση σε πολλαπλές ιστοσελίδες για εικόνες. Είναι σημαντικό ότι καταλαβαίνετε τις άδειες Creative Commons.Στις περισσότερες περιπτώσεις, απαιτείται έγκριση από τον κάτοχο των πνευματικών δικαιωμάτων.
4. http://photopin.com Ακριβώς όπως το παραπάνω Creative Commons.
5. http://commons.wikimedia.org/wiki/Main_Page Το Wikimedia Commons είναι μια μεγάλη βιβλιοθήκη εικόνων, ήχων, βίντεο και αρχείων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ελεύθερα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τις πληροφορίες άδειας κάτω από κάθε εικόνα.
6. http://www.stockphotosforfree.com Οι περισσότερες από αυτές τις εικόνες είναι φωτογραφίες που ελήφθησαν από HD βίντεο.
7. http://openclipart.org Βρείτε μια Vector εικόνα, ένα εικονίδιο, ή εικόνα clip art.
Πηγή: http://infonea.blogspot.gr/2013/04/blog-post.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου