Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2012

Οδηγίες για τη διδασκαλία Ερευνητική ΕργασίαςΡΕΠΟΡΤΑΖ:esos.gr
Οδηγίες για τη διδασκαλία Ερευνητική Εργασιας εξέδωσε η Γ Διεύθυνσης Δ.Ε. Αθήνας (ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ) που σύμφωνα με εκπαιδευτικούς:
• Στην παράγραφο 2 αποκλείει τους καθηγητές των κλάδων ΠΕ 02, ΠΕ 03, ΠΕ 04, ΠΕ 05 και ΠΕ 06 από την ανάληψη του μαθήματος της ερευνητικής εργασίας για συμπλήρωση ωραρίου, αν και το έχουν σε πρώτη ανάθεση και παραπέμπει τους καθηγητές για συμπλήρωση ωραρίου σε άλλο σχολείο εντός του ίδιου ΠΥΣΔΕ του οποίου προΐσταται ο ίδιος.
Με βάση την κείμενη νομοθεσία Ν. 1566/1985 και Υ.Α. Αριθ. Φ.353.1./324/105657/Δ1 (καθηκοντολόγιο συλλόγου διαδσκόντων) την ανάθεση των μαθημάτων κάνει ο σύλλογος διδασκόντων έπειτα από εισήγηση του διευθυντή του σχολείου.
• Στην παράγραφο 1 αναφέρει ότι η εγκύκλιος αυτή ισχύει για τα γενικά λύκεια και τα ΕΠΑΛ, κάτι που δεν ισχύει διότι για τα ΕΠΑΛ ισχύουν άλλες οδηγίες από πέρυσι και φέτος πρόκειται να εκδοθούν άλλες. Στην ίδια παράγραφο αναφέρεται στις ερευνητικές εργασίες Α΄ και Β΄ τάξεις ΓΕΛ και ΕΠΑΛ ενώ τα ΕΠΑΛ στη Β΄ τάξη δεν έχουν το μάθημα ερευνητικές εργασίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου