Ads 468x60px

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Η καινοτομία των Ερευνητικών Εργασιών στο Λύκειο



Με επιτυχία διεξήχθη από το Τμήμα Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας το διήμερο σεμινάριο με θέμα «Η Ερευνητική Εργασία στο Λύκειο», την Τρίτη 12 και Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012, στο Περιφερειακό Επιμορφωτικό Κέντρο (ΠΕΚ) Πατρών, στο πλαίσιο της συνεχούς επιμόρφωσης των στελεχών της Εκπαίδευσης στις καινοτόμες παιδαγωγικές δράσεις.

Κατά την πρώτη ημέρα του σεμιναρίου κεντρικός εισηγητής ήταν ο κ. Ηλίας Ματσαγγούρας, καθηγητής Διδακτικής στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών με θέμα «Η καινοτομία των Ερευνητικών Εργασιών στο Λύκειο», ενώ τη διαδικασία συντόνισε η Προϊσταμένη Επιστημονικής-Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας, κα Σοφία Π. Χριστοπούλου. Και τις δύο ημέρες του σεμιναρίου πραγματοποιήθηκαν βιωματικά εργαστήρια από ειδικούς επιμορφωτές του Ο.Ε.Π.Ε.Κ. στις ερευνητικές εργασίες.
Στο σεμινάριο συμμετείχαν οι Σχολικοί Σύμβουλοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας, οι Διευθυντές/ριες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας, Ηλείας καθώς και οι Διευθυντές/ριες των Γενικών Λυκείων, Λυκειακών Τάξεων και Επαγγελματικών Λυκείων της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας.
Πηγή: http://blogs.sch.gr/pdedellad/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου